Praktijk voor eclectische energetische natuurgeneeskunde

Hoi ik ben Loes, ik bied E.E.N.® (Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde) therapie aan. Het is een mooie combinatie van natuurgeneeskundige en psychosociale therapie.

De E.E.N.® therapie is een holistische geneeswijze. Als therapeut kies ik het beste uit de Westerse reguliere geneeskunde, de Oosterse geneeskunde en de traditionele Chinese geneeskunde. Ik werk o.a. vanuit de psychologie, het chakra-systeem, het meridiaansysteem en de orgaanstelsels. Zo ga ik ervan uit dat gezondheid en emtioneel welbevinden een samenspel is tussen lichaam, geest en ziel. 

Je hebt een doel en/of hulpvraag waarmee je aan de slag wil. Het kan zijn dat je ergens in vastloopt, behoefte hebt om je zelf beter te begrijpen of lichamelijke klachten ervaart. Als cliënt is het dan fijn te weten dat ik volledig uitga van jouw behoefte en dat de regie van de behandeling bij jou ligt. Daardoor zal je merken dat de therapie jouw tempo volgt en aansluit bij wie je bent en wat je nodig hebt.

 De E.E.N.® therapie is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Zowel kinderen als volwassenen hebben baat bij de behandeling omdat deze harmoniserend werkt met als doel totaalbalans.


Daarnaast is E.E.N.® Therapie uitermate geschikte voor het behandelen van (getraumatiseerde) dieren.