Praktijk voor eclectische energetische natuurgeneeskunde

Ik ben Loes Appeldoorn Lambooij en ikĀ hield als kind al veel van lezen: helemaal opgaan in een andere wereld waar van alles mogelijk was. Nog steeds is lezen 1 van mijn favoriete dingen om te doen in de wereld. Elk boek gaf me een nieuw wereldbeeld. Elk personage een andere manier om met die wereld om te gaan. Ik leerde dat iedereen licht en donker in zich draagt, emoties heeft, kan groeien als mens en fantastisch mooi is. Met deze bouwstenen en vanuit de basisgedachte dat, zonder te oordelen, alle aspecten van een persoon er mogen zijn ben ik gestart als therapeut.

Elskling. De naam van mijn praktijk. Hoe kom ik erop en wat betekent het nou eigenlijk? Het komt uit Noorwegen en wil zoveel zeggen als: darling, love, sweetheart. Mijn man vond het destijds een passende naam voor mij "zijn Elskling". Daar zat zoveel liefde en warmte in dat toen ik een naam mocht kiezen voor mijn praktijk de keus snel was gemaakt: Elskling. Ik heb mijn praktijk aan huis. Het is een erg fijne plek; warm, liefdevol en veilig. Ik geniet ervan om hier te mogen wonen en werken.

Ik woon samen met mijn man en onze hond Chicca die, als oude oma, vaak heerlijk licht te snurken op de bank. In mijn voortuin kun je verschillende kruiden, fruitboompjes en in het juiste seizoen tomaten en boontjes vinden. Naast tuinieren ben ik ook graag creatief bezig. Natuurlijk lees ik nog steeds graag en veel. Sinds een tijd hebben mijn man en ik ook een nieuwe favoriete vakantie plek waar we graag heen gaan: Portugal. Voor mij echt de place-to-be: in the midle-of-nowhere heerlijk genieten van wat het land biedt.